TE GAST The Rolling Stars - COLORS

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basisprijs: € 10
Kindertarief (0-12 jaar): € 5
Colors is de tweede zaalshow van rolstoeldansgroep The Rolling Stars uit Lommel, een groep van een 20-tal enthousiaste, jeugdige dansers. Tijdens deze show maak je kennis met het rolstoeldansen in al zijn facetten!

Het is een mooie, complete dansshow, waar ongetwijfeld de passie van alle dansers naar boven zal komen! Het is zeker en vast een aanrader voor iedereen die dans een keertje op een andere manier wilt beleven.

The Rolling Stars zijn in de rolstoeldanswereld zeker en vast geen onbekende naam. Het is een veelzijdige groep, die zich naast het stijldansen ook bezighoudt met dansen op moderne muziek! Ze bestaan dit jaar 10 jaar en hebben in deze tijd al verschillende titels op hun palmares mogen toevoegen. Zo zijn er verschillende koppels meervoudig Belgisch en BeNeLux kampioen, en ook internationaal behalen de dansers steeds prachtige prijzen zo staan er zelfs enkele WDC-al wereldtitels op hun palmares. Een ook als groep zijn zij al enkele jaren ongeslagen Belgisch en BeNeLux kampioen in showdans.

De dansers van de Rolling Stars nemen jullie graag mee in hun wereld van het rolstoeldansen en hebben een spektakel in elkaar gestoken waarbij alle facetten naar voor zullen komen. Zo zal u uitbundige groepsdansen kunnen bewonderen maar ook ingetogen solo’s en zal er zowel stijldansen aan bod komen als modern en zelfs ragga. Een show met een brede waaier aan muziekstijlen, danskleding en dansers!

We hopen iedereen die dans een warm hart toedraagt te mogen ontmoeten en te laten kennismaken met deze onbekende maar prachtige dansvorm!