Theater Stap | Sea Of Love - Benefiet Opening Doors

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basisprijs: € 5
Met de opbrengst van deze avond steun je Opening Doors. De theatergroep van Cultuurcentrum Leopoldsburg met acteurs met beperking van o.a. dagcentra Berkenhof en ’t Brugske uit Leopoldsburg. Ze repeteren elke maandag in de schouwburg onder artistieke leiding van Stefan Perceval van HETGEVOLG.

een voorstelling van Theater Stap en frieda | 14+

Beste publiek,

Sea of Love start vanuit het oorspronkelijk verhaal van De Kleine Zeemeermin (H.C. Andersen), dat in tegenstelling tot de Disney-versie niet happy eindigt. 

Dit had een wervend tekstje moeten zijn, dat u overtuigde naar de voorstelling te komen kijken; Enjoy! Just do it! Think different! 

Helaas, wij ontdekten in het verhaal een link naar onze hyper-geïndividualiseerde consumptiesamenleving; Harder! Better! Faster! Stronger! Wie het wil, krijgt het! Toch lukt het velen onder ons maar moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is erg vermoeiend om een persoon te zijn, net als het heel vermoeiend is om almaar rechtop te staan en op twee benen te lopen. 

Onze excuses, het is heel moeilijk om daar wervend over te zijn. Maar dat is niet erg!

Groetjes,

Theater Stap en frieda.

 

CREDITS

Van en met: Eva Binon, Guy Dirken, Daan Hutten, Hazina Kenis, Tanne Lemmens, Els Laenen, Nikè Moens, Jan Palinckx, Jelle Palmaerts, Bram Vaneeckhoute en Patrick Vervueren.

Kostuumontwerp: Nikè Moens.

Decorontwerp: Jan Palinckx, Huis MORTIER.

Lichtontwerp: Luc Schaltin.

Techniek/atelierwerk: Erick Clauwens, Bert De Mulder.

met steun van de stad Turnhout en de Vlaamse Gemeenschap