Info

Ticketreservaties & betaling

Online: www.ccleopoldsburg.be of www.facebook.be/CCLeopoldsburg: alle gangbare betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Bij online boeken betaal je geen extra reserverings- of handlingskost. Als je online betaalt, kan je onmiddellijk je ticket(s) afdrukken. Je kan ook kiezen voor een overschrijving. Tickets laten opsturen kan ook, dan betaal je wel 3 euro verwerkingskosten per bestelling.
Telefonisch: tel. 011/34 65 48: na reservatie sturen wij je een factuur. Je dient binnen acht dagen het bedrag te betalen. Als je niet tijdig betaalt, vervalt je reservatie. Gereserveerde tickets moeten ten laatste een half uur voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald aan de balie. Als je tickets per post wil ontvangen, rekenen wij een verwerkingskost aan van 3 euro per verzending.
Balie: tijdens de normale openingsuren. Je kan hier cash betalen, via bancontact of via overschrijving. De balie is ook telkens geopend vanaf 1 uur voor de voorstelling en enkel hiervoor kan je dan nog tickets kopen (cash of via bancontact).
Bij de prijs van elk ticket zijn telkens €3 reservatiekosten inbegrepen.

Kortingen

Kortingen zijn nooit combineerbaar!

Jongerenkaart (13 – 23 jaar)

Ben je tussen 13 en 23 jaar? Dan kan je aan de balie een jongerenkaart kopen voor 3 euro. Met deze jongerenkaart betaal je maar 7 euro voor een voorstelling (dit geldt niet voor voorstellingen met geen korting of beperkte korting, aangeduid met ‘GK’ en ‘BK’ op het prijsoverzicht). Opgelet! Je moet de jongerenkaart vooraf afhalen, deze kan je dus niet net voor aanvang van de voorstelling kopen. Gelieve je identiteitskaart mee te brengen. Met een jongerenkaart kan je ook online tickets kopen, daarvoor moet je de code op de kaart ingeven.

Kinderkorting (0 – 12 jaar)

Bij enkele avond- en matineevoorstellingen vind je een leeftijdsaanduiding. Kinderen betalen hiervoor maar 7 euro per ticket (dit geldt niet voor voorstellingen met geen korting of beperkte korting, aangeduid met ‘GK’ en ‘BK’ op het prijsoverzicht).
Bij avond- en matineevoorstellingen zonder leeftijdsaanduiding krijg je aan de balie de juiste informatie over de geschiktheid voor kinderen en over een eventueel kortingstarief.
Kinderen tot 2 jaar die op de schoot zitten (enkel bij familievoorstellingen!) mogen gratis binnen, op vertoon van een polsbandje dat te verkrijgen is aan de balie op de dag van de familievoorstelling.

Gezinsspaarkaart

Voor de familievoorstellingen krijg je 1 euro korting op de gezinsspaarkaart van de Gezinsbond. Je koopt vooraf tickets aan de gewone prijzen. Voor aanvang van de voorstelling zet een medewerker van de Gezinsbond aan de balie de euro korting op je kaart.
Meer info: zie www.gezinsspaarkaart.be.

Groepskorting avond- en matineevoorstellingen

Als je 10 of meer tickets tegelijk reserveert én betaalt, betaal je de Actieprijs. Tickets boeken voor een groep kan zowel online, als aan de balie of telefonisch maar niet tijdens de Ticketbeurs. Deze korting geldt niet bij voorstellingen met geen korting of beperkte korting, aangeduid met ‘GK’ en ‘BK’ op het prijsoverzicht.

Groepskorting film, familiefilm én familievoorstellingen

Kom je in groep (minstens 10 personen)? Dan krijg je per betaald ticket € 1 korting als je reserveert voor een film, familiefilm of familievoorstelling. Wat moet je doen? Neem tot één dag vóór de activiteit contact op met ons onthaal en onze baliemedewerkers zorgen ervoor dat de kaarten voor je klaar liggen. Deze korting geldt niet bij voorstellingen met geen korting of beperkte korting, aangeduid met ‘GK’ en ‘BK’ op het prijsoverzicht.
TIP: een familiefilm of familievoorstelling zijn ideaal voor kinderfeestjes! De kinderfuiven zijn zelfs gratis!

Begeleiderspas

Begeleiders van mensen met een beperking mogen gratis naar de voorstelling als ze in het bezit zijn van een erkende begeleiderspas. Hiermee moet je je aan de balie aanmelden, online boeken kan in dit geval niet.

Kortingen enkel voor inwoners Leopoldsburg

Vrijetijdspas

Met de Vrijetijdspas kan je tickets aan halve prijs krijgen en dit enkel aan de balie ten laatste één werkdag voor de voorstelling, dus niét aan de balie net voor aanvang van de voorstelling! Voor meer info over de vrijetijdspas kan je terecht op het Sociaal Huis bij Dorien Devue, tel. 011/53 98 49.

E-portemonnee

Milieubewuste Kampenaars en Heppenaars kunnen via de E-portemonnee gratis tickets boeken, zowel voor voor films en familiefilms als voor avond-, matinee- en familievoorstellingen die door CC Leopoldsburg zelf worden georganiseerd. Deze tickets kan je bestellen via www.e-portemonnee.be (inloggen met rijksregisternummer of het nummer van je groene kaart) of aan de balie.

Let op: voor avond-, matinee- en familievoorstellingen kan je enkel tickets boeken via de E-portemonnee aan de Basisprijs, dus vanaf zeven kalenderdagen vóór de dag van de voorstelling. De dag van de voorstelling zelf kan je géén tickets meer kopen! Voor films en familiefilms kan je op eender welk tijdstip (tot ten laatste één dag voor de vertoning) tickets kopen via de E-portemonnee).
Je kan enkel een volledig ticket kopen (dus niét een deel in punten en een deel in euro’s): je dient het volledige verschuldigde bedrag via punten (100 punten = € 1) te betalen.
Tickets voor voorstellingen of films besteld via de E-portemonnee tellen niet mee voor het abonnement van CC Leopoldsburg.

Toegankelijkheid

De plaatsen voor rolstoelgebruikers bevinden zich vooraan in de zaal. Als je hier gebruik van wil maken, gelieve dit dan te melden als je tickets bestelt aan de balie of telefonisch. Vermeld ook of je een zitplaats van de schouwburg gebruikt of je eigen rolstoel. Begeleiders met een erkende begeleiderspas krijgen een gratis ticket. Dit kan enkel aan de balie op het vertoon van deze pas.

Klantvriendelijkheid

Tickets teruggeven

Je kan je tickets teruggeven uiterlijk de werkdag vóór de voorstelling. Je krijgt dan van ons een tegoedbon ter waarde van de tickets, verminderd met 3 euro verwerkingskosten per ticket. De tegoedbon blijft geldig tot één jaar na aankoop.

Veranderingen aan reservatie

Van zodra je iets aan je reservatie verandert zoals bijv. andere plaatsen, zijn we genoodzaakt een verwerkingskost van 3 euro per ticket aan te rekenen.

Cultuurcheques

CC Leopoldsburg accepteert cultuurcheques van zowel Sodexo als Edenred. Je kan aan de balie tickets voor de matinee- of avondvoorstellingen betalen met deze cheques. Let wel: op deze cheques kan geen wisselgeld worden teruggegeven. Het bedrag dat je met de cheque(s) betaalt moet dus gelijk zijn aan of lager liggen dan de ticketprijs.

Varia

Vestiaire

Vestiaire is gratis maar verplicht.

Opnametoestellen, smartphones en gsm’s

Fotograferen of filmen in de schouwburg is verboden. Mobiele telefoons worden natuurlijk uitgeschakeld. De straling kan de geluidsapparatuur storen!

Laatkomers

Laatkomers worden slechts binnengelaten als de voorstelling dit toelaat.

Drank en snoep

Eten, drinken of snoepen in de schouwburg is niet toegelaten. Voor en na de voorstelling of tijdens de pauze kan je hiervoor terecht in CCkaffee.