Ticketverkoop

 

TICKETBEURS: start ticketverkoop

De ticketbeurs is dé start van de ticketverkoop van het nieuwe seizoen. Je kan vanaf vrijdag 13 mei - 15.00 uur kaartjes kopen voor alle avond- en familievoorstellingen en het vormingsaanbod.

De ticketbeurs verloopt zowel online als aan de balie van het cultuurcentrum. Om dit extra luister bij te zetten, organiseren we een aantal extra activiteiten:

 • Vrijdag 13/05 - 19.30 uur: opening gloednieuwe ARTEM-expo (lokaal beeldend talent)
 • Zaterdag 14/05 - 10.00 - 15.00 uur: open ateliers, kom proeven van ons vormingsaanbod
 • Zondag 15/05 - 15.00 uur: musical ‘Katoren 2.0: sprookjes bestaan’ i.s.m. Academie Beringen

Voor meer info verwijzen we graag door naar onze website.

HOE KOOP JE TICKETS?

Vanaf vrijdag 13 mei om 15.00 uur kan je zowel online via www.ccleopoldsburg.be, telefonisch als aan de balie tickets kopen voor de voorstellingen én de cursussen en workshops.

Je kan kiezen tussen deze opties:

 1. Je hebt geen vriendenpas en wil er ook geen. Dan koop je gewoon losse tickets aan basisprijs voor jouw gekozen voorstellingen door op de knop 'tickets' te klikken bij de voorstelling(en) van je keuze en de instructies te volgen.
 2. Je hebt al een vriendenpas. Dan doe je hetzelfde als bij 1, maar je klikt vriendenprijs aan. Let op: hou de unieke code op je pas bij de hand, die moet je ingeven om je bestelling te kunnen afronden.
 3. Je wil graag een vriendenpas. Boek dan via 'word onze vriend', je vriendenpas wordt automatisch toegevoegd aan je order. Neem je nog mensen mee zonder vriendenpas, dan boek je voor hen tickets bij aan basisprijs. Dit kan binnen je order.
 4. Je bent inwoner van Leopoldsburg en wil graag een gratis vriendenpas. Dit kan enkel via de balie.

Op deze momenten buiten de gewone openingsuren is onze balie extra geopend als helpdesk (011 34 65 48) en kan je ook fysiek langskomen om je kaartjes te boeken:

 • Vrijdag 13 mei van 15.00 - 19.00 uur
 • Zaterdag 14 mei van 10.00 uur - 15.00 uur
 • Zondag 15 mei van 14.00 uur - 17.00 uur

VROEGER BOEKEN

Houders van een Vriendenpas kunnen vroeger boeken én aan de laagste prijs. Zo heb je de meeste kans op de beste plaatse in onze schouwburg en op tickets voor gegeerde voorstellingen.
Het is dus mogelijk dat bij de start van de ticketbeurs enkele voorstellingen al (bijna) uitverkocht zijn.

Wil je volgend seizoen ook vroeger boeken? Word dan Vriend!

TICKETS ANNULEREN

Tickets kunnen geretourneerd worden ten laatste de werkdag vooraf voor 15u in ruil voor een tegoedbon voor het volledige bedrag met aftrek van 3 euro administratiekosten per ticket, tenzij:

 • Het cc de activiteit verzet of annuleert: keuze terugbetaling of tegoedbon voor het volledige bedrag (geen administratiekosten), einddatum: 1 maand na communiceren, anders weer standaardregel
 • Niet opdagen zonder verwittigen of te laat verwittigen: geen compensatie mogelijk

CURSUS OF WORKSHOP ANNULEREN

Heb je je bedacht over je deelname aan een cursus of workshop, dan kan je uitschrijven onder deze voorwaarden:

 • Tot twee weken voor de eerste les: je krijgt een tegoedbon (blijft één jaar geldig) voor de volledige cursusbijdrage met aftrek van een administratieve kost van 3 euro
 • Tot één week voor de eerste les: je krijgt een tegoedbon (blijft één jaar geldig) voor de helft van de cursusbijdrage met aftrek van een administratieve kost van 3 euro
 • Vanaf één week voor de eerste les: geen tegemoetkoming meer
 • Niet opdagen zonder verwittigen of te laat verwittigen: geen compensatie mogelijk

Vormingen die door het cc worden geannuleerd, worden gecompenseerd via terugbetaling of tegoedbon voor het volledige bedrag.