Jongerencollectief TROEP

TROEP, EEN ZOOTJE CULTUUR!


TROEP is een nagelnieuw jongerencollectief verbonden aan het cultuurcentrum. Deze jongeren leveren hun bijdrage aan de programmatie van dit seizoen door twee avonden een culturele activiteit samen te stellen.

Deze wisselwerking zorgt ervoor dat we artiesten naar Cultuurcentrum Leopoldsburg halen, die anders misschien nooit de revue passeren. Daarnaast spreken we een nieuw en jeugdig publiek aan voor een bezoekje aan het cultuurcentrum.

Niet alleen programmeren, ook prospecteren! De jongeren geven dit seizoen hun 'stamp of approval' aan een aantal voorstellingen die we extra onder de aandacht van een jeugdiger publiek willen brengen. In deze brochure vind je dan ook een aantal voorstellingen met de TROEP-tag. Deze zijn dus zeker jongeren-proof!

Samen slaan we de handen in elkaar en zorgen zo voor een prettig zootje cultuur!


OPROEP


De eerste krijtlijnen binnen dit project zijn alvast uitgezet!

Met een gezellige en toffe bende zijn we inmiddels aan de slag gegaan. Toch zijn we zeker nog op zoek naar een aantal jongeren die willen meewerken aan dit project! De enige vereiste? Tussen 16 en 25 jaar zijn, geen schrik hebben om de handen uit de mouwen te steken en een kleine dosis interesse in podiumkunsten/muziek...

Begint het te kriebelen? Stuur als de bliksem een mailtje naar info@ccleopoldsburg.be, of bel even naar onze balie via 011 34 65 48.


TROEP INVITES

Dit seizoen organiseert TROEP twee voorstellingen:

  • Za 11/01/20: Mon-O-Phone en een supportoptreden van lokaal talent: Future Messiah
  • Za 4/04/20: The Lighthouse

Prijs: € 7 (TROEPkaart), € 8 (vvk), € 10 (basis)
Kaartjes voor deze evenementen worden niet mee opgenomen in de abonnementenverkoop. 

TROEPKAART


Met een TROEPkaart (voorheen jongerenkaart) kunnen jongeren van 16 tot 25 jaar een voorstelling boeken aan € 7 per voorstelling (behalve voorstellingen aangeduid met GK en
BK)

Een gratis TROEPkaart verkrijgen kan aan de balie van het cultuurcentrum, met een kopie van je identiteitsbewijs, of tijdens de TROEPavonden in het cultuurcentrum. Met deze kaart kan je nadien ook online gemakkelijk kaartjes kopen aan een jongerentarief! EASYPEASYLEMONSQUEEZY!