WORKSHOP Turkse keuken - ON HOLD

ON HOLD

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Basisprijs: € 35
De Turkse keuken is één van de rijkste op deze aardbol. De gerechten van hobbykok Beyhan Agirdag zijn een cross-over tussen de Turkse en Westerse keuken, wat de gerechten toegankelijk en gevarieerd maakt. Na de les wordt alles gezamenlijk opgegeten met een lekkere Turkse thee erbij.

Aangezien het Cultuurcentrum tot en met 1 maart gesloten is voor publiek kan je je wel inschrijven voor deze workshop maar je wordt via mail persoonlijk geïnformeerd wanneer deze effectief zal (kunnen) doorgaan. Terugbetalingen mogelijk indien de datum je niet past.


De Maasmechelse Beyhan Agirdag, maakte als hobbykok onder de naam ‘Mutfaktayim_b’ een profiel aan op Instagram. Al snel kreeg ze meer dan honderdduizend volgers en een eigen rubriek in Het Belang van Limburg. Haar stijl wordt getypeerd als cross-over tussen Turkse en Westerse keuken.

Tijdens deze workshop leer je verschillende Turkse gerechten voorbereiden uit een land dat één van de rijkste keukens kent op deze aardbol.

Nadien gaan we samen gezellig aan tafel om heerlijk te genieten van de ambachtelijk bereide gerechten samen met een lekkere Turkse thee als afsluiter.

Datum: donderdag | 19.00–22.00 uur | 11/02/2021

Plaats: Buurthuis Heppen
Begeleiding: Beyhan Agirdag (Mutfaktayim_b op Instagram)
Basisprijs: € 35
Meebrengen: schort, snijplank, aardappelmesje, keukenhanddoek