U2be | The Belgian U2 Experience - organisatie Lions Leopoldsburg

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Basisprijs: € 28
‘U2be - The Belgian U2 Experience’ is het voorbije decennium uitgegroeid tot één van de meest authentieke en gewaardeerde U2 Tribute Bands in Europa met internationale uitstraling.

De band is eind 2011 opgericht door gitarist Franky Aneca en bestaat uit semi-professionele muzikanten uit West- & Oost-Vlaanderen. De eerste concerten volgden in 2012 en ze hebben de voorbije 10 jaar een mooi ‘palmares’ bijeen gespeeld in België, Nederland en Frankrijk. Met de grootste hits en live klassiekers uit meer dan 45 (!) jaar U2 geschiedenis op hun playlist spreken ze een zeer breed publiek aan: Where the streets have no name, Pride, Vertigo, Beautiful day, Elevation, I will follow, Sunday bloody Sunday, New Years’ day, With or without you, One… Met veel oog voor detail hebben ze de typerende ‘wall of sound’ ontrafeld en gereconstrueerd met de typische en zeer herkenbare klanken, het gebruik van samples/intro’s,… zoals gebracht door ‘U2’ zelf. Daarnaast wordt ook de focus gelegd op het visuele aspect: looks & moves on stage, identieke instrumenten, video-animatie (synchroon met de muziek… een technisch hoogstandje!). Dit allemaal om de toeschouwers zoveel mogelijk te laten opgaan in de show.

“Ons inwerken in hun wereld was/is op alle gebied een hele uitdaging … de (h)erkenning door het publiek onze grootste beloning !” – U2be

Nick ‘Bono’ Beernaert: zang
Franky ‘The Edge’ Aneca: gitaar
Geert ‘Adam Clayton’ van Renterghem: bas
Mathieu ‘Larry Mullen jr.’ Vandevoorde: drums

Website: www.U2be.eu

Trailer: