KINDERMUZIEKTHEATER VaarWel - Malou Van Sluis | 2-7 jaar

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Actieprijs: € 6,5
Voorverkoopprijs: € 6,5
Basisprijs: € 7
Abopas 2018-2019: € 6
Leopas 2018-2019: € 6
groepskorting (vanaf 10 p.): € 6
Welkombon: € 0
Onderwateravontuur vol fantasie. Je trekt in een bootje over zee, komt in een hevige storm terecht en ziet de wondere wereld onder het wateroppervlak. In een regie van Ingrid Wolff.

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weet moet gaan. Vaar Wel !

‘VaarWel’ is een beeldende muziektheatervoorstelling naar het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Eerder maakte Malou de succesvolle voorstelling ‘In de verte’ i.s.m. Judith Sleddens dat geselecteerd werd voor het Theaterfestival 2016.

Nadat ze bij de première van haar nieuwste voorstelling 'VaarWel' (2 tot 6 jaar) een 5 sterren-recensie kreeg, heeft ze ondertussen ook het kindertheaterfestival Spekken in Gent gewonnen.

De (kinder)jury vond het "Een pareltje met veel mooie beelden en effecten. Je kreeg het gevoel dat je van begin af aan als het ware wordt meegezogen in de voorstelling. Prachtig om te zien hoe je van niks vertrekkend een mooie wondere wereld kan creëren”.

Plaatsen beperkt, scène-sur-scène opstelling (vrije zit).

SPEELDUUR: 45 minuten
CONCEPT, IDEE & SPEL: Malou van Sluis
MUZIEK & SPEL: Maarten Zaagman
REGIE: Frederieke Vermeulen
DECOR & KOSTUUM: Eva Jongen

>> website
http://malouvansluis.com/?page_id=1485

Trailer: 

>>Recensie:
https://www.theaterkrant.nl/recensie/vaarwel-2/malou-van-sluis/