HUMOR Veerle Malschaert | Deel Mij

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Actieprijs: € 14
Voorverkoopprijs: € 15
Basisprijs: € 16
Abopas 2018-2019: € 13
Leopas 2018-2019: € 13
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 14
Promocode: € 10
Vijfde onewomanshow van een comédienne die met haar hart in haar handen staat en toegeeft dat ze eenzaam is. Over chronisch contacttekort, virtuele vrienden en koddige kuddedieren.

Met vanaf 19.00 uur gratis een smakelijke Valentijn surprise!

Deel Mij

Hier sta ik.
Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u.
Want ik wil mij delen.
Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje.
Er is genoeg voor iedereen.
Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook soms, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. 

Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door de eenzaamheid binnenste buiten te keren. Ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan! 

Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. 

Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid. Veerle wordt uw vriendin voor het leven. 

De pers over haar vorige show Boegbeeld waarmee ze ook in Leopoldsburg te gast was: 

“Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne én als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden.” (Karel Michiels, De Standaard) 

>> website
www.veerlemalschaert.be

>> Voor haar nieuwe show Deel mij gaat Veerle Malschaert zich een jaar lang 52 keer delen in 52 wekelijkse wandelingen met onbekenden. Hier met voormalig straathoekwerker Ronny: