Verhuur kledij

Heb je met je vereniging of groep een leuk project waarbij je nood hebt aan kostuums of specifieke kledij en attributen?

De vrijwilligers van het naaiatelier, Jong en Sportief en de cultuurraad verhuren danskledij, themakledij en de kledij van het totaalspektakel De Groote Rappèl.

Contactgegevens
Den Ateljee
Michellaan 9
3970 Leopoldsburg
0472 29 88 91
denateljee3970@gmail.com

Wie komt in aanmerking voor het huren van kledij en attributen?

Er zijn 2 categorieën die een selectie van de kledij en de attributen kunnen huren.

Categorie 1: Verantwoordelijken van verenigingen aangesloten bij de gemeentelijke adviesraden van Leopoldsburg, verantwoordelijken van scholen en instellingen uit de sociale sector in Leopoldsburg en verantwoordelijken van organisaties die een cultureel en of erfgoedproject organiseren binnen de gemeente Leopoldsburg

Categorie 2: Verantwoordelijken van verenigingen aangesloten bij de gemeentelijke adviesraden buiten Leopoldsburg en verantwoordelijken van organisaties die een cultureel en of erfgoedproject organiseren buiten de gemeente Leopoldsburg.

Private en/of commerciële initiatieven en organisaties met activiteiten of overtuigingen die niet stroken met de waarden en de normen van gemeente Leopoldsburg worden uitgesloten van deze dienstverlening om niet in concurrentie te treden met de private markt .

Hoe aanvragen?

De ontlening van historische en theaterkostuums en accessoires kan enkel worden toegekend na ontvangst van een schriftelijke aanvraag hetzij via post, hetzij via e-mail. Gelieve in de aanvraag duidelijk uw naam, de naam van de vereniging, school of instelling, adres, telefoonnummer, e-mailadres, de effectieve gebruiksdatum, de duur en de reden van de ontlening te vermelden.

Je kan het aanvraagformulier hiervoor gebruiken.

Het passen, afhalen en terugbrengen van de materialen gebeurt telkens op afspraak.

Naar top