MUZIEK Wild Romance | No Time To Lose Tour

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Actieprijs: € 16
Voorverkoopprijs: € 17
Basisprijs: € 18
Abopas 2019-2020: € 15
Leopas 2019-2020: € 15
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Wild Romance, ook wel The Wild Romance/His Wild Romance, is de legendarische band van Herman Brood! Ze zijn nog steeds de legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek, met alle grote hits zoals ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ veroverden zij Nederland, België, Duitsland en zelfs de Verenigde Staten. Wild Romance doet ook nu nog steeds de harten van vele echte muziekliefhebbers sneller slaan! Dit wil en mag je als echte Herman Brood fan niet missen!

Herman Brood is er niet meer, maar zijn band Wild Romance toert nog wel, volop zelfs. Dit is de kans om Nederlands meest swingende en authentieke rockers live te zien en te horen. Ze springen moeiteloos en met veel energie op de rock-en-roll-trein. Meteen in de muzikale aanval brengen ze een repertoire met alle grote hits, als nummers van het nieuwe album.

Wild Romance heeft heden ten dage een absolute droombezetting … het is een muzikaal cadeau en een feest der herkenning voor iedereen! Dit wil en mag je als echte Herman Brood fan niet missen! “Still believing”, 40 jaar rock & roll, the real thing!

Met:
Edgar Koelemeijer - zang
Dany Lademacher - gitaar en zang
David Hollestelle - gitaar en zang
Otto Cooymans - keyboard en zang
Gee Carlsberg - bass en zang
Jan ’t Hoen - drums en percussie


► Een filmpje: