Word abonnee

Boek online!

  • Geen extra reserverings- of handlingskosten
  • Print zelf je tickets uit na online betaling
  • Kies zelf je plaats(en) in de schouwburg
  • Boek tickets wanneer het je uitkomt / Geen wachttijden aan balie of telefoon

Hoe werkt dit?

Opgelet!


Indien je verschillende abonnementen samen wil boeken kan je best vertrekken vanuit een ABO 5-6-7 (ook als één van jullie een ABO 8+ heeft). Na het inboeken kan je een mailtje sturen naar reservatie@ccleopoldsburg.be met je voorkeur voor de verwenvoorstelling. 
Wij brengen dit dan graag voor u in orde!

Onderstaande voorstellingen zijn niet verkrijgbaar in het abonnement. Deze kan je wel als abonnee bijboeken aan basisprijs.

TE GAST Sven de Ridder Company
TE GAST The Wonderful World of Christmas feat. Bouke


Klik op onderstaande links, boek je abonnement en geniet volgend jaar van de voordelen!

>> ABO 5-6-7

Als abonnee krijg je automatisch een ‘ABOpas 2021-2022’ met een unieke code.
Met deze code kan je voor alle andere voorstellingen van dit seizoen een ticket boeken aan ABOprijs (per persoon per voorstelling max. 1 ticket aan ABOprijs).*

>> ABO 8+

Boek je tickets voor minstens 8 verschillende voorstellingen, dan krijg je er een gratis verwenvoorstelling bij. Die avond leggen we je graag in de watten met een hapje! 

Je krijgt automatisch een ‘verwenvoordeelkaart 2021-2022’ waarmee je zelf deze verwenvoorstelling kan boeken op een datum naar keuze

BOEK HIER JE VERWENVOORSTELLING met je verwenvoordeelkaart:

Heb je als abonnee tickets geboekt voor een veelvoud van 8 verschillende voorstellingen, dan volgt er nog verrassing in de loop van het seizoen. Daarvan word je persoonlijk verwittigd.

*De ABOprijs geldt enkel voor avond-, matinee- en familievoorstellingen die je vindt in het overzicht van de ticketprijzen op het reservatieformulier en niet voor voorstellingen georganiseerd door derden die in de loop van het seizoen te gast zijn in CC Leopoldsburg.